علیرضای مامانعلیرضای مامان، تا این لحظه: 10 سال و 10 ماه و 18 روز سن داره
محمدرضای مامان محمدرضای مامان ، تا این لحظه: 8 سال و 11 ماه و 25 روز سن داره

منو جوجه هام

بدون عنوان

1394/1/26 22:35
نویسنده : مامانی
76 بازدید
اشتراک گذاری

یک هفته ی دیگه هم گذشت و شما هرروز داری بزرگتر و بزرگتر میشی عزیز دلم

هرروز داری شیطون تر و خواستنی تر میشی

میخوام بدونی الان تو چه وضعیتی هستی عسلم

 

نی نی بان: احتمالا دوباره هیجانات گذشته به سراغ شما آمده است حق دارید بیشتر از چند ماه تا بارداری شما باقی نمانده است. اما شما از همین حالا روز شمار را شروع کرده‌اید. بهتر است فقط روی هفته‌های باقی مانده تمرکز کنید و از شمردن روزها صرف نظر کنید، این روز شمار حوصله‌یتان را سر می برد. این روزها به فکر طوفان روحی باشید که ممکن است گریبان شما را بگیرد.

وضعیت جنین

او هر روز بیشتر از روز قبل یاد می‌گیرد که چگونه باید شیطنت کند و دست و پاهایش را تکان دهد. او به خوبی میشنود که شما چه می‌گویید و چه کار میکنید. موهایش که تا هفته‌های بیش هیچ رنگ و نقشی نداشت. این هفته حالارنگ گرفته و موهای سر، ابروها و مژه هایش صورت لاغرش را بیشتر نشان می‌دهد. این کوچولو هنوز هم درحال ذخیره‌سازی بافت چربی در بدنش است. دستگاه تنفسی او همچنان در حال تکامل است. سوراخ های بینی او از هم باز شده‌اند و می‌تواند نفس بکشد.

قد: 37.8 سانتی متر

وزن:700 گرم

 

وضعیت مادر 

خودتان این روزها با فراز و نشیب‌های زیادی دست و پنجه نرم می‌کنید. اضافه وزن شما در این هفته روند صعودی به خود می‌گیرد و ممکن است نتوانید مثل گذشته تند و سریع حرکت کنید. امکان دارد پای شما به علت بالا رفتن وزنتان دیگر درون کفش‌هایتان جا نگیرید. مشکلات دیگری هم گریبان شما را گرفته است. کمردردهای بارداری جزئی از این مشکلات است. از علت‌های این بیماری اضافه وزن، تغییر مرکز ثقل بدن (وقتی رحمتان بزرگ‌تر می‌شود، مرکز ثقل بدن شما به سمت جلو تغییر می‌کند.)، نرم شدن رباط‌های عضلانی جهت زایمان و افزایش هورمون‌های بارداری (پروژسترون و ریلاکسین ) است.

مراقبت های بارداری

چند راهکار در زمان بروز کمردردهای بارداری می تواند این درد را کاهش دهد:

  1. تمام طول دوران بارداری خود از کفش های طبی مناسب استفاده کنید. کفش‌هایی با پاشنه‌های کوتاه به همراه حفظ قوس داخل پا (کفی مناسب) انتخاب کنند تا فشار وارد شده بر پاها و ستون فقرات حین راه رفتن کم شود و مشکلات ناشی از اضافه وزن مادر، به ستون فقرات او آسیبی نزند.
  2. بهتر است اشیاء سنگین را از زمین بلند نکنید یا اگر هنگام بلند کردن چیزی احساس سنگینی کردید، فورا آنرا رها کنید.
  3. در نشستن‌های طولانی لازم است یک صندلی انتخاب کنید که بدن شما را حمایت کند یا بالشی برای پشتیبانی از کمر خود در ناحیه کمری صندلی قرار داده و ستون مهره‌های خود را کشیده و راست قرار دهید.
  4. اگر کمردردتان شدید شد، سعی کنید با استفاده از کمپرس سرد و گرم در قسمت کمر به طور متناوب به مدت 10 تا 15 دقیقه باعث کاهش فشار عضلانی و ورم شوید (در مورد استفاده از این روش با پزشک خود مشورت کنید). شما می‌توانید ببینید که آیا حرارت سبب بهبود کمردرد شما می‌شود یا بسته‌های یخ.

 تغذیه 

کلسیم به رشد کودک شما و قدرت بدنی مادر، کمک می‌کند

 

مطمئن باشید که با مصرف بیشتر مواد سرشار از کلسیم، کودک شما هر روزه قوی‌تر می‌شود. اگر مصرف کلسیم‌‌تان کم است، ممکن است کودک شما در آینده به پوکی استخوان مبتلا شود. بنابراین از مصرف کلسیم کافی اطمینان حاصل کنید.

 

برای این منظور 3 یا تعداد بیشتری از مواد زیر را روزانه در برنامه غذایی خود بگنجانید.

 

 

  • 1 فنجان شیر کم چرب یا بدون چرب
  • 1 فنجان ماست کم چرب
  • ¼ فنجان پنیر رنده شده کم چرب
  • 1تا ½ فنجان کلم چینی
  • 1 فنجان آب پرتقال سرشار از کلسیم
  • 1 فنجان شیر سویا سرشار از کلسیم و ویتامین دی
  • 1 فنجان سوپ شیر

 شما ممكن است دیگر قادر نباشید كه به زیبایی و متانت گذشته راه بروید. ادامه دادن به ورزش برای شما خوب است اما هر وقت احساس كردید كه خیلی خسته شده اید ورزش نكنید. همچنین اگر احساس درد، كوفتگی بدن، سرگیجه یا غش كردید، یا زمانی كه نفس كم آوردید بلافاصله ورزش را متوقف كنید. برای مدت طولانی به پشت دراز نكشید و از انجام حركتهای ورزشی كه ممكن است تعادل شما را به هم بزند خودداری كنید. مقادیر زیادی آب بنوشید، قبل از ورزش گرم كردن و بعد از آن خنك كردن را فراموش نكنید.

با انجام آزمایش غربالگری گلوكز در فاصله هفته های بیست و چهارم تا بیست و هشتم، ممكن است بطور همزمان برای شما آزمایش كم خونی هم تجویز شود. هرچند حجم خون شما در طول حاملگی به شدت افزایش می یابد اما ممكن است تعداد گلبولهای قرمز خون شما به اندازه كافی افزایش نیافته باشد. گاهی اوقات این عارضه را «كم خونی فیزیولوژیك» می نامند كه در سه ماهه دوم و سوم حاملگی معمول است. در صورتی كه آزمایش خون شما حاكی از كم خونی واقعی باشد باید از آهن و مكملهای غذایی استفاده كنید.

ممکن است در سه ماهه آخر بارداری بیشتر احساس تنگی نفس کنید زیرا همینطور که جنین بزرگتر می شود، فضای بیشتری از شکمتان را می گیرد و سایر اندام های بدنتان فشرده می شوند و به کناری می روند.در این مرحله ریه هایتان فضای کافی ندارند تا به طور کامل باز شوند و بتوانید عمیق نفس بکشید. نگران نباشید! اگر چه ممکن است احساس کنید به سختی نفس می کشید اما وجود پروژسترون بالا به شما کمک می کند نفس عمیق بکشید و اکسیژن بیشتری به بدنتان وارد کنید. از آنجایی که حجم خونتان در دوران بارداری زیاد است، با دم و بازدم شما اکسیژن بیشتری به جلو و عقب و درون جفت می رود.

روزهای پنج شنبه و جمعه سوره "واقعه را قرائت کنید و شب ها در یک نماز سوره "التین" بخوانید و بعد از هر نماز دست بر تربت کشیده و بر شکم خود بمالید. ماه ششم، ماه عضلات است در این ماه فرصتی برای نیرومند شدن جنین فراهم می شود. چهره وضع متناسبی پیدا می کند و ابروها ظاهر می شوند. توصیه شده است که به مدت 40 روز ناشتا، هر روز 21 عدد مویز را با بیست و یک بسم الله میل کنید.

 شلغم سرشار از ویتامین A,B,C  و حاوی فسفر، کلسیم، پتاسیم، ید و گوگرد است. شلغم تقویت کننده نور چشم است و به علت داشتن ویتامین A شب کوری را درمان می کند و به علت وجود گوگرد و با کمک ویتامین A از پیدایش سنگ در ادرار جلوگیری و سنگ ها را خرد می کند. فشار خون را پایین می آورد و در تقویت تخمدان ها  نقش موثری دارد. خوردن شربت شلغم در زمان بارداری باعث رشد کودک، آسانی دندان درآورد، محکم شدن استخوان، زود به راه افتادن، زود حرف زدن و مقاومت در برابر بیماری ها می شود.

 
پسندها (1)
مطالبی دیگر از این نی نی وبلاگی

نظرات (1)

*مامان فرزانه*
26 فروردین 94 23:15
با افتخار لینک شدی عزیزم